Tapijten

Van Meeuwen Perzische tapijten is al jaren een succesvolle speciaalzaak in Perzische en andere oosterse tapijten. De basis van dit succes is simpel: een mooie voorraad tapijten.

De tapijten

Wij gaan sinds jaren met grote regelmaat op reis naar de oorspronglanden. We weten er de weg, en hebben door de tijd heen uitstekende contacten opgebouwd met de plaatselijke tapijthandelaren. Het is niet de makkelijkste wijze. Maar volgens ons is dit de beste manier om uit elk knoopgebied de mooiste tapijten te bemachtigen, waar we als tapijtliefhebbers helemaal achter kunnen staan. Het resultaat hiervan is te bewonderen in onze winkels, en op de onderstaande pagina’s.

Wij realiseren ons terdege dat elk handgeknoopt tapijt in elke omgeving anders toont. In uw interieur oogt een handgeknoopt tapijt anders dan bij ons in de winkel en op een website-foto. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch dat als u tot aanschaf van een tapijt overgaat, eerst dat tapijt vrijblijvend bij u thuis op zicht krijgt. Van Meeuwen Perzische Tapijten verzorgt sinds jaar en dag zichtzendingen door heel Nederland met de tapijten van uw keuze. Altijd geheel vrijblijvend. Altijd met een goed advies van onze interieur adviseurs.

Maak u keuze uit de volgende vier soorten tapijten:

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op of bezoek een van onze winkels.